Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat in Romana
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) online subtitrat in romana HD.

Când vulcanul inactiv al insulei începe să revină la viață, Owen și Claire fac o campanie pentru a salva dinozaurii rămași de la extincție.
Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă. Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.
Traducere in romana – Jurassic World: Un regat în ruina

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 4 ani ago
Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) Online Subtitrat in Romana

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) online subtitrat in romana HD. Când vulcanul inactiv al insulei începe să revină la viață, Owen și Claire fac o campanie pentru a salva dinozaurii rămași de la extincție. Au trecut trei ani de când parcul […]

Categorii:: Actiune, Aventura, Filme 2018, SF

Etichete :: , , , , , , , , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.