K.G.F: Chapter 1 (2018) online subtitrat in romana HD

target="_blank"
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

K.G.F: Chapter 1 (2018) online subtitrat in romana HD.

  In mai 1951, aurul a fost descoperit de oficialii guvernamentali competenți în partea de sud a statului indian Mysore. Raja Krishnappa „Rocky” Bairya se naște, de asemenea, în ziua descoperirii în regiunea Mysore, ca fiu al unei văduve sărace. El sosește în Bombay (acum Mumbai) în anii 1960, ca urmare a promisiunii facute catre mama lui pe moarte, conducînd-ul într-o căutare periculoasă de putere și bogăție si peste ceva timp, ajunge omul de incredere al celor care conduc exploatarea de aur, care a devenit intre timp, principala sursa de finantare a „razboiului rece”.
La începutul anilor ’80, se ridică împotriva opresiunii brutale în câmpurile de aur Kolar și devine simbolul speranței pentru multimile de oameni asupriti si va conduce lupta împotriva asupritorilor de la Kolar Gold Fields.
Traducere in romana –

**Reclama**This will close in 8 seconds

Sursa 3:

K.G.F: Chapter 1 online subtitrat in romana.

Sursa 4:

K.G.F: Chapter 1 online subtitrat in romana.

Sursa 5:

K.G.F: Chapter 1 online subtitrat in romana.


Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online


Detalii Film: Added 1 an ago
K.G.F: Chapter 1 (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! K.G.F: Chapter 1 (2018) online subtitrat in romana HD.   In mai 1951, aurul a fost descoperit de oficialii guvernamentali competenți în partea de sud a statului indian Mysore. Raja Krishnappa „Rocky” Bairya se naște, de asemenea, în ziua descoperirii în […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !