Kesari (2019) online subtitrat in romana HD
3

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Kesari (2019) online subtitrat in romana HD.

O poveste adevărată a incredibilei bătălii de la Saragarhi din 1897, în care un grup de 21 de soldați ai Regimentului Sikh, din Armata Britanică, au luptat impotriva a 6000-10000 de luptatori ai triburilor Afridi și Orakzai, din Afganistan .
Este Anul 1897, iar Imperiul Britanic, care a cucerit cea mai mare parte a Indiei, încearcă acum să se infiltreze în Afganistan. Fortul Saragarhi, din provincia de frontieră nord-vestică, este un mic avanpost, folosit pentru transmiterea mesajelor între două forturi militare majore – Gullistan și Lockhardt. A fi postat la Saragarhi este o chestie de mândrie pentru regimentul Sikh, nou format, din armata indiană britanică. Marcati în culoarea KESARI (șofran), Sikh-ii simbolizează valoarea și mândria de a muri pentru a-și face datoria. Ishar Singh (Akshay Kumar), un războinic mândru, se găsește adesea în conflict direct cu ordinele ofițerilor săi britanici. Ca o pedeapsă, Ishar este trimis la Saragarhi, unde se alatura altor 20 de soldați Sikh, o grămadă de ciudați neascultători si nedisciplinați, pe care Ishar ii conduce în luptă, când o multime de 10.000 de afgani ataca Saragarhi, pe data de 12 septembrie 1897.
Traducere in romana –

[ays_pb id=2 w=400 h=500]

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Kesari (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Kesari (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Kesari (2019) online subtitrat in romana HD. O poveste adevărată a incredibilei bătălii de la Saragarhi din 1897, în care un grup de 21 de soldați ai Regimentului Sikh, din Armata Britanică, au luptat impotriva a 6000-10000 de luptatori ai triburilor […]

Categorii:: Actiune, Drama, Istoric

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.