Killing Michael Jackson (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Killing Michael Jackson (2019) online subtitrat in romana HD.

Michael Jackson „ucis de Illuminati care l-a încadrat pentru abuz „, conform teoriei Mirror Online. Interviuri cu Orlando Martinez, Dan Myers și Scott Smith – trei detectivi care au fost implicați în investigarea inițială a morții lui Michael Jackson. Ei dezvăluie informații despre evenimentele din ziua în care a murit. La un deceniu de când Michael Jackson a fost găsit mort în casa lui din Los Angeles, Quest Red explorează împrejurările legate de moartea sa și cauza care a condus la condamnarea doctorului Conrad Murray pentru uciderea involuntară.
Pe 25 iunie 2009, cântărețul american Michael Jackson a murit din cauza intoxicării acute cu propofol și benzodiazepine la domiciliul său din North Carolwood Drive, în Holmby Hills.
La 28 august 2009, Los Angeles County Coroner a hotărât că moartea lui Jackson a fost o omucidere. Cu putin timp inainte de moarte, i-a fost administrat propofol si doua benzodiazepine anti-anxietate, lorazepam si midazolam. Autoritățile l-au acuzat pe Murray de omucidere involuntară pe 8 februarie 2010 și a servit doi ani din pedeapsa cu închisoarea de patru ani, fiind eliberat pentru comportament bun.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Killing Michael Jackson (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Killing Michael Jackson (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Killing Michael Jackson (2019) online subtitrat in romana HD. Michael Jackson „ucis de Illuminati care l-a încadrat pentru abuz „, conform teoriei Mirror Online. Interviuri cu Orlando Martinez, Dan Myers și Scott Smith – trei detectivi care au fost implicați în investigarea […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !