Kursk (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Kursk (2018) online subtitrat in romana HD.

Filmul urmărește dezastrul din anul 2000, al submarinului Kursk K-141 și neglijența guvernamentală care a urmat. În timp ce marinarii se luptă pentru supraviețuire, familiile lor se luptă cu disperare în fața obstacolelor politice și a șanselor imposibile pentru a le salva. Tanya, care face totul pentru a afla adevărul despre ceea ce s-a petrecut la adâncimea de 108 metri pe fundul Mării Barents şi care îl infrunta pe amiralul care le minţea pe rudele victimelor, „reprezintă simbolul tuturor familiilor care erau ţinute într-o ignoranţă totală”.
Kursk sa scufundat în timpul unui exercițiu naval rusesc în Marea Barents, după o serie de explozii în interiorul submarinului. În ciuda avertismentelor, se produce o explozie care mai târziu declanșează mai multe altele, ucigând marea majoritate a echipajului mai mult sau mai puțin instantaneu. 23 de supraviețuitori se adună în ultimele compartimente rămase și încearcă să rămână în viață suficient de mult timp, pentru a putea fi salvati, luptând cu temperaturile înghețate, apele de inundații, oxigenul în scădere și disperarea. Guvernul rus a refuzat ajutorul guvernelor străine timp de cinci zile înainte de a conveni să fie ajutati de guvernele britanic și norvegian. Cand acestia au patruns pe 21 august in interior, niciunul din cei 118 marinari nu a mai fost gasit in viata.
Traducere in romana –

Sursa 3:

Kursk (2018) subtitrat in romana.

Sursa 4:

Kursk (2018) subtitrat in romana.

Sursa 5:

Kursk (2018) subtitrat in romana.

Kursk (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Kursk (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Kursk (2018) online subtitrat in romana HD. Filmul urmărește dezastrul din anul 2000, al submarinului Kursk K-141 și neglijența guvernamentală care a urmat. În timp ce marinarii se luptă pentru supraviețuire, familiile lor se luptă cu disperare în fața obstacolelor politice […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.