Ladies in Black (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

.

Adaptare a romanului cu acelaşi nume, semnat de Madeleine St John, Ladies in Black este in acelasi timp, o comedie, dar si o drama delicată, atrăgătoare și îndrăzneață despre viețile unui grup de angajați ale unui magazin universal din Sydney-ul sfârşitului anilor ’50.
In vara anului 1959, când impactul migrației europene și creșterea eliberării femeilor este pe punctul de a schimba pentru totdeauna Australia, o școlărita timidă (Lisa) are o slujbă de vară la prestigiosul magazin de la Sydney, Goode’s. Acolo se întâlnește cu „doamnele în negru”, care-i vor schimba viața pentru totdeauna.
Influențata de Magda, managerul podiumului de modă înaltă, și prietenia sa cu doamnele de vânzări Patty și Fay, Lisa se trezește într-o lume a posibilităților. Pe măsură ce Lisa crește, de la o scolărita până la o tânără plină de farmec și pozitivă, ea devine un catalizator al unei schimbări sociale în viața fiecăruia.
Traducere in romana –

Sursa 3:

Ladies in Black online subtitrat in romana.

Sursa 4:

Ladies in Black online subtitrat in romana.

Sursa 5:

Ladies in Black online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Ladies in Black (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! . Adaptare a romanului cu acelaşi nume, semnat de Madeleine St John, Ladies in Black este in acelasi timp, o comedie, dar si o drama delicată, atrăgătoare și îndrăzneață despre viețile unui grup de angajați ale unui magazin universal din Sydney-ul […]

Categorii:: Comedie

Etichete ::

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.