Level 16 (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Level 16 (2019) online subtitrat in romana HD.

Vivien (Katie Douglas), o tanara de șaisprezece ani, este închisa la Academia Vestalis, o școală de tip penitenciar, dar lucrurile nu sunt, cu siguranta, ceea ce par in acest loc putred.
Acum ca a ajuns la nivelul 16, ultimul din toate, ea este hotărâtă să fie cea mai bună dintre cele mai bune, urmează regulile cu scrupulozitate, își ia întotdeauna pastilele, iar în privința celorlalte fete, le considerâ mai degrabă rivale decât prietene. Dar într-o zi, ea a fost plasată în mod neașteptat în aceeasi cameră cu Sophia (Celina Martin), fosta prietena care a trădat-o, care ii destainuie un secret. Cu toate ca sunt foarte inteligente, niciuna dintre ele nu-și dau seama ca li se administrează pastile de dormit deghizate ca vitamine. Vivien, impreuna cu prietena ei, Sophia, ajung sa creada ca, in curand, vor ajunge jos de tot, atata timp cat frica de domnisoara Brixil (Sara Canning), le impiedica intr-un fel sa descopere adevarul si ca aceasta este prima care trebuie oprita. Împreună, fetele incep o actiune de căutare periculoasă, pentru a descoperi adevărul îngrozitor, despre ceea ce se petrece in interiorul închisorii lor. Curând vor ajunge sa se lupte pentru viața lor, asa ca fetele trebuie să incerce sa se salveze sau să moară.
Traducere in romana – Nivelul 16

sursa 3:

Level 16 online subtitrat in romana.

sursa 4:

Level 16 online subtitrat in romana.

sursa 5:

Level 16 online subtitrat in romana.

Level 16 – Nivelul 16 (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Level 16 (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Level 16 (2019) online subtitrat in romana HD. Vivien (Katie Douglas), o tanara de șaisprezece ani, este închisa la Academia Vestalis, o școală de tip penitenciar, dar lucrurile nu sunt, cu siguranta, ceea ce par in acest loc putred. Acum ca […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.