Luna’s Revenge (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Luna’s Revenge (2018) online subtitrat in romana HD.

Când familia Lunei este ucisă, ea descoperă că a trăit o minciună: tatăl ei a fost un agent secret rus și familia ei doar un paravan.
Luna, o tânără de 17 ani deșteaptă și încrezătoare, își petrece vacanța de vară într-o cabană de la munte cu familia ei când totul devine brusc un coșmar: niște bărbați îi ucid părinții și pe sora mai mică. Luna reușește să scape și, în scurt timp, află că a trăit o minciună: tatăl ei a fost un agent secret rus, iar familia doar un paravan. El a trăit așa în Germania timp de 20 de ani. Când a fost descoperit de o unitate germană și a fost nevoit să-și trădeze camarazii, asta a însemnat o condamnare la moarte pentru familia lui. Luna se refugiază la Hamid, un afgan singuratic care a fost agent rus și cel mai bun prieten al tatălui ei. Hamid vrea să o scoată pe Luna din țară, dar ea nu poate pleca fără să răzbune moartea familiei. Cu ajutorul lui Hamid, Luna vrea să-i găsească pe criminali și să-i facă să plătească.
Traducere in romana – Răzbunarea Lunei

[ays_pb id=2 w=400 h=500]

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Luna’s Revenge – Răzbunarea Lunei (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Luna’s Revenge (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Luna’s Revenge (2018) online subtitrat in romana HD. Când familia Lunei este ucisă, ea descoperă că a trăit o minciună: tatăl ei a fost un agent secret rus și familia ei doar un paravan. Luna, o tânără de 17 ani deșteaptă și […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !