Mamma Mia! Here We Go Again (2018) Online Subtitrat HD in Romana
0

Vizioneaza acum filmul Mamma Mia! Here We Go Again (2018) online subtitrat in romana HD , gratis , fara intreruperi si fara reclame !

Cinci ani după evenimentele lui Mamma Mia! (2008), Sophie se pregătește pentru redeschiderea mare a Hotelului Bella Donna, în timp ce află mai multe despre trecutul mamei sale.
„Mamma Mia! Here We Go Again”, povestea se întoarce în timp pentru a arăta modul în după care relațiile construite în trecut rezonează în prezent. Pe măsură ce o altă zi apune peste însoritul Kalokairi, Sophie, care gestionează acum vila grecească, le întâmpină pe Tanya și Rosie și le anunță că este însărcinată. Totuși, în ciuda faptului că a fost încântată la culme, Sophie își recunoaște îndoielile cu privire la faptul dacă va putea să facă față fără ajutorul regretatei sale mame. Sophie este însărcinată și, ca și mama ei, Donna, va fi o mamă foarte tânără. Cu toate acestea, Tanya și Rosie o încurajează pe Sophie, împreună cu ajutorul lui Sam, Bill și Harry. Ei încep să-i relateze viitoarei mame povestea despre cum Donna a realizat ceva în viața, singură, în ciuda faptului că era minoră și însărcinată, și lipsită de sprijinul mamei sale. Acum, Sophie conștientizează că trebuie să-și asume riscuri asemenea mamei ei.

Detalii Film: Added 4 ani ago
Mamma Mia! Here We Go Again (2018) Online Subtitrat HD in Romana

Vizioneaza acum filmul Mamma Mia! Here We Go Again (2018) online subtitrat in romana HD , gratis , fara intreruperi si fara reclame ! Cinci ani după evenimentele lui Mamma Mia! (2008), Sophie se pregătește pentru redeschiderea mare a Hotelului Bella Donna, în timp ce află mai multe despre trecutul mamei sale. „Mamma Mia! Here […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.