Marriage Killer (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Marriage Killer (2019) online subtitrat in romana HD.

Un cuplu căsătorit decide să exploreze un „club de noapte numai pentru membri”, dar își dau rapid seama de consecințele mortale ale deciziei lor.
Robert și Morgan sunt căsătoriti de 20 de ani. Au o fiică adolescentă, o casă frumoasă, personal angajat, mașini frumoase și prieteni buni. Tot ce si-au dorit vreodată, cu excepția faptului că, după toți acești ani, viața lor sexuală este inactivă. Până când vor decide să se alăture unui club privat exclusivist, unde se întâlnesc cu Isabelle; o femeie frumoasă, sexy, nervoasă și manipulativă, care nu se teme să-și exprime atracția față de cuplurile căsătorite. Fără să știe, Robert și Morgan se angajează într-o călătorie care le va testa căsătoria până la limită și amenință că vor pierde tot ce au castigat prin munca, de-a lungul vietii, inclusiv vietile lor.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Marriage Killer (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Marriage Killer (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Marriage Killer (2019) online subtitrat in romana HD. Un cuplu căsătorit decide să exploreze un „club de noapte numai pentru membri”, dar își dau rapid seama de consecințele mortale ale deciziei lor. Robert și Morgan sunt căsătoriti de 20 de ani. Au […]

Categorii:: Thriller

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !