Mid90s (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Mid90s (2018) online subtitrat in romana HD.

Actiunea are loc în anii 1990 cand Stevie, in vârstă de treisprezece ani, din Los Angeles, își petrece vara alaturi de un grup de skateboarderi.
Stevie, în vârstă de 13 ani, locuiește în Los Angeles cu fratele său mai mare, Ian, care este obsedat de fitness, și mama sa singură, Dabney. Într-o zi, Stevie admira lângă Motor Avenue Skateshop, un grup de skateboarderi, iar de a doua zi li se alatura acestora. Deși un patinator neexperimentat, Stevie este atras de grup și incepe să imite comportamentul lor aventuros și atitudinile anti-sociale si începe să fumeze, să bea și să experimenteze marijuana. La o petrecere, are prima experiență sexuală. Dabney devine preocupata de modul în care Stevie se îndreaptă spre neglijență, alaturi de noii lui prieteni si ii interzice lui Stevie să mai stea împreună cu băieții, dar Stevie refuză să o asculte.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Mid90s (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Mid90s (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Mid90s (2018) online subtitrat in romana HD. Actiunea are loc în anii 1990 cand Stevie, in vârstă de treisprezece ani, din Los Angeles, își petrece vara alaturi de un grup de skateboarderi. Stevie, în vârstă de 13 ani, locuiește în Los […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !