Miss Bala (2019) online subtitrat in romana HD
3

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Miss Bala (2019) online subtitrat in romana HD.

Gloria găsește o putere pe care nu o cunoștea niciodată când a fost atrasă într-o lume periculoasă a criminalității transfrontaliere.
Gloria (Gina Rodriguez), din Los Angeles, o vizitează pe cea mai bun prietena a sa Suzu,care locuieste in Tijuana, Mexic. Dar Suzu dispare din clubul unde au intrat ca sa se distreze. Plecand in căutarea și salvarea acesteia, Gloria este răpită și forțată să faca contrabanda cu bani pentru un cartel de droguri. Ea intra in grațiile liderului Lino,si colaboreaza cu DEA, care se implică de asemenea sa o ajute pe Gloria. Supraviețuirea ei în aceasta lume periculoasă a criminalității transfrontaliere, va necesita toată viclenia, inventivitatea și puterea ei.
Traducere in romana –

Sursa 3:

.

Sursa 4:

.

Sursa 5:

.

Miss Bala (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Miss Bala (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Miss Bala (2019) online subtitrat in romana HD. Gloria găsește o putere pe care nu o cunoștea niciodată când a fost atrasă într-o lume periculoasă a criminalității transfrontaliere. Gloria (Gina Rodriguez), din Los Angeles, o vizitează pe cea mai bun prietena […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.