Mortdecai (2015) online subtitrat in romana HD

target="_blank"
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Mortdecai (2015) online subtitrat in romana HD.

Lord Charlie Mortdecai (Johnny Depp) este un dealer de artă excentric, care pornește în căutarea unui tablou furat despre care se zvonește că ar conține un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziștilor. Recent, Mortdecai şi soţia lui, Joanna (Gwyneth Paltrow) au ajuns aproape-n sapă de lemn.
O femeie pe nume Bronwen lucrează la o pictură a celebrului artist Goya, însă este ţinta unor hoţi care reuşesc să fure pictura. Inspectorul Alistair Martland (Ewan McGregor) este însărcinat sa recupereze pictura, iar acesta se duce la Mortdecai pentru a-i cere ajutorul si ii spune ca principalul suspect este un anume Emil Strago (Jonny Pasvolsky), iar Mortdecai acceptă să-l ajute doar cu condiţia de-a primi 10% din valoarea picturii. Mortdecai îşi începe investigaţiile cu mai vechii săi clienţi cărora le-a vândut diverse artefacte, dar deoarece pe cei mai mulţi dintre ei i-a tras în ţeapă, aceştia nu sunt deloc dispuşi să-l ajute. Pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit, eroul trebuie să păcălească răufăcători ruși, agenți secreți ai MI5, un terorist internațional, dar și pe superba sa soție, Johanna. Va reuși?
Traducere in romana – Mortdecai

**Reclama**This will close in 8 seconds

Sursa 3:

Mortdecai online subtitrat in romana.

Sursa 4:

Mortdecai online subtitrat in romana.

Sursa 5:

Mortdecai online subtitrat in romana.

Mortdecai (2015) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online


Detalii Film: Added 1 an ago
Mortdecai (2015) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Mortdecai (2015) online subtitrat in romana HD. Lord Charlie Mortdecai (Johnny Depp) este un dealer de artă excentric, care pornește în căutarea unui tablou furat despre care se zvonește că ar conține un cod secret, cheia spre aurul ascuns al naziștilor. […]

Categorii:: Actiune, Comedie

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !