No Manches Frida 2 (2019) online subtitrat in romana HD
0

No Manches Frida 2 (2019) online subtitrat in romana HD
Zequi (Omar Chaparro) și Lucy (Martha Higareda), sunt pe cale să se căsătorească,dar asta nu se va mai intampla, pentru că Zequi după petrecerea burlacilor, ajunge într-o astfel de formă proastă la nunta, motiv pentru care Lucy decide să o încheie cu el.
Scoala lor este invitata la unele jocuri interșcoale de pe plajă. Zequi fostul deținut transformat într-un profesor excelent, crede că această călătorie este locul perfect pentru a o recâștiga pe iubita lui. Aici Lucy s-a reantalnit cu o dragoste veche, care intre timp, și-a pierdut kilogramele în plus și este antrenorul unei echipe adverse. Acum, Zequi nu numai că trebuie sa câștige concursul, pentru a salva scoala, ci și inima lui Lucy, din nou, pentu a-si salva fericirea.

No Manches Frida 2 online subtitrat in romana

Detalii Film: Added 3 ani ago
No Manches Frida 2 (2019) online subtitrat in romana HD

No Manches Frida 2 (2019) online subtitrat in romana HD Zequi (Omar Chaparro) și Lucy (Martha Higareda), sunt pe cale să se căsătorească,dar asta nu se va mai intampla, pentru că Zequi după petrecerea burlacilor, ajunge într-o astfel de formă proastă la nunta, motiv pentru care Lucy decide să o încheie cu el. Scoala lor […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.