Paddleton (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Paddleton (2019) online subtitrat in romana HD.

O prietenie emoțională între doi vecini, ii va determina pe acestia sa plece intr-o călătorie neașteptata, atunci când cel mai tânăr este diagnosticat cu cancer terminal.
Cei doi prieteni, care își petrec timpul liber jucând un joc pe care ei il numesc Paddleton, decid să plece într-o călătorie, pentru a obține niste medicamente necesare lui Michael, pe care acesta să le folosească pana la sfarsitul vietii, dar el optează pentru eutanasiere. Se prăpădește asistat de prietenul lui, care suferă enorm. Finalul e puțin mai optimist, fiindcă în casa celui mort, se mută o familie compusă dintr-o mamă singură si un baiat, intrevazandu-se o nouă prietenie între cel ramas singur și acestia.
Traducere in romana –

sursa 3:

Paddleton online subtitrat in romana.

sursa 4:

Paddleton online subtitrat in romana.

sursa 5:

Paddleton online subtitrat in romana.

Paddleton (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Paddleton (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Paddleton (2019) online subtitrat in romana HD. O prietenie emoțională între doi vecini, ii va determina pe acestia sa plece intr-o călătorie neașteptata, atunci când cel mai tânăr este diagnosticat cu cancer terminal. Cei doi prieteni, care își petrec timpul liber […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.