Peppermint (2018) Online Subtitrat in Romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis , fara intreruperi si fara reclame !

Peppermint (2018) Online Subtitrat in Romana HD

Peppermint (2018) este povestea de răzbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gând să-și recupereze viața furată de la criminalii care i-au ucis familia.
Riley North se trezește din comă după ce soțul și fiica ei au fost uciși într-un atac brutal de către membrii unui cartel. Când sistemul îi protejează pe ucigași de justiție, iar ei se plimbă liberi datorită oficialilor corupți, Riley ia lucrurile în propriile mâini și caută o cale de răzbunare împotriva acelora care i-au distrus viața. Transformându-și frustrarea în motivație personală, ea petrece câțiva ani ascunsă, perfecționându-și mintea, trupul și spiritul pentru a deveni o forță de neoprit, evitând lumea interlopă, LAPD-ul și FBI-ul, în timp ce își face dreptate în stil propriu.
-Peppermint: Gustul răzbunării-

Peppermint online subtitrat in romana

Detalii Film: Added 3 ani ago
Peppermint (2018) Online Subtitrat in Romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis , fara intreruperi si fara reclame ! Peppermint (2018) Online Subtitrat in Romana HD Peppermint (2018) este povestea de răzbunare a unei tinere mame care nu mai are nimic de pierdut, iar acum are de gând să-și recupereze viața furată de la criminalii care i-au […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.