Qimen Dunjia (2017) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Qimen Dunjia (2017) online subtitrat in romana HD.

Filmul urmează aventurile unui grup, care lupta pentru a proteja în mod secret omenirea, prin vânarea unor creaturi misterioase sosite din spațiul cosmic.
Intreaga lume este pe cale sa intre intr-o era catastrofica unde demonii pot umbla pe pamant. Pentru a mentine raul la distanta, o organizatie misterioasa incepe sa capete forma. O tanara fata, cu un trecut misterios este introdusa in aceasta organizatie, iar grupul incepe sa porneasca intr-o aventura incredibila. Dao Yichang este noul detectiv de la biroul de poliție din orașul Kaifeng. Colegii lui rad de el și fabrică o serie de afișe Wanted pentru infractorii inexistenți și îl trimit să-i caute. În căutarea lui, Yichang întâlnește pe Dragonfly, care aparține clanului magic Wuyin, care este capabilă să-și schimbe fața. Clanul caută dispozitivul puternic Dunjia care îi va ajuta în luptă contra unor creaturi care au sosit din stele cu două zile în urmă. În căutarea conducătorului lor profețit, unul din grup merge într-un spital al clanului rival și crede că liderul este fată naivă și îndrăzneață pe care o numește Cercul, mai târziu constatând că este capabilă să se transforme într-una dintre creaturi. După ce Yichang este dat afară din biroul poliției, Dragonfly îl aduce pentru a se alătura clanului. Împreună, ei au pornit să lupte cu creaturile extraterestre în timp ce caută să unească cele cinci clanuri, care pot folosi instrumentul cunoscut ca Distrugătorul Lumilor.
Traducere in engleza – The Thousand Faces of Dunjia

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Qimen Dunjia – The Thousand Faces of Dunjia (2017) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
Qimen Dunjia (2017) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Qimen Dunjia (2017) online subtitrat in romana HD. Filmul urmează aventurile unui grup, care lupta pentru a proteja în mod secret omenirea, prin vânarea unor creaturi misterioase sosite din spațiul cosmic. Intreaga lume este pe cale sa intre intr-o era catastrofica […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !