Ratsasan (2018) online subtitrat in romana HD
0

Ratsasan (2018) online subtitrat in romana HD
Arun, dorea sa devina regizor, dar după ce a fost respins de mai multe ori și datorită presiunii din partea familiei sale, decide să renunțe la visele sale și să devină sub-inspector cu ajutorul socrului său Doss ce era el însuși ofițer de poliție si se mută la Chennai.
Cand o adolescentă este răpită si părinții ei găsesc un cap de papusa mutilat, într-o cutie cadou la gatul unui câine, Arun face legatura cu cadavrul unei fete care a fost ucisă cu câteva zile în urmă. El încearcă să-l convingă pe ofițerul superior ca de vina este un psihopat, dar isi da seama ca politia incearca sa treaca totul sub tacere. Dupa ce alte doua fete sunt rapite, printre care si Amun, fata socrului sau, dovezile conduc la Cristopher – care sufera de sindromul Werner, făcându-l să pară mai în vârstă – despre care se credea ca a murit intr-un accident impreuna cu mama sa Mary. Dupa ce este suspendat, fiind banuit de uciderea unui politist, Arun reuseste sa-l gaseasca pe adevaratul criminal ,Cristopher si, il omoara intr-o lupta in timp ce incerca sa-l aresteze.

Ratsasan (2018) subtitrat in romana

Detalii Film: Added 3 ani ago
Ratsasan (2018) online subtitrat in romana HD

Ratsasan (2018) online subtitrat in romana HD Arun, dorea sa devina regizor, dar după ce a fost respins de mai multe ori și datorită presiunii din partea familiei sale, decide să renunțe la visele sale și să devină sub-inspector cu ajutorul socrului său Doss ce era el însuși ofițer de poliție si se mută la […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.