Redbad (2018) Online Subtitrat in Romana HD
0

Vizioneaza acum filmul Redbad (2018) online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Redbad (2018) Online Subtitrat in Romana HD
În anul 700 d. Hr., Nordul Europei este împărțit în două lumi diferite: danezii care traiesc deasupra râurilor, iar francii stau josul râului. Acestia din urmă au un obiectiv clar: să cucerească Europa folosind creștinismul ca arma, pentru a subjuga păgânii.
Primul său obiectiv este cea mai importantă zonă comercială din Europa, care este condusă de regele frisian Aldigisl. În timpul unui ritual, francezii ataca zona si il ucide pe rege. Fiind invinuit de moartea tatalui sau, Redbad este renegat de ai sai si este pedepsit, fiind lasat la mila marii, sa scape ori sa moara. El reușește să supraviețuiască și să ajungă pe coastele Vikingilor, unde este primit de poporul său, cu care luptă chiar împotriva unui clan rival. Cu toate acestea, trebuie să se întoarcă în Friesland pentru a recupera tot ceea ce au luat francii de la el și a învinge armata sa puternică.

Redbad online subtitrat in romana

Detalii Film: Added 5 ani ago
Redbad (2018) Online Subtitrat in Romana HD

Vizioneaza acum filmul Redbad (2018) online subtitrat in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Redbad (2018) Online Subtitrat in Romana HD În anul 700 d. Hr., Nordul Europei este împărțit în două lumi diferite: danezii care traiesc deasupra râurilor, iar francii stau josul râului. Acestia din urmă au un obiectiv clar: să cucerească […]

Categorii:: Aventura, Filme 2018

Etichete :: , , , , , , , , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.