Redcon-1 (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Redcon-1 (2018) online subtitrat in romana HD.

Redcon-1 ne prezinta efortul comun a opt militari, care încearca să salveze un om de știință de la moarte în timpul unui focar de zombie în masă. Spre deosebire de zombi tradiționali, acesti zombi au anumite trăsături umane, fiind capabili să se lupte și să folosească arme.
In urma unei epidemii cu un virus periculos, Anglia este scufundata in haos, iar locuitorii trebuie sa plece cat mai repede intr-un loc sigur. Un grup format din 8 soldati sunt trimisi in zona infectata pentru a-l salva pe Dr. Julian Raynes, un om de stiinta, banuit a fi responsabil de aparitia virusului, dar in acelasi timp, este probabil sa fie si singurul capabil sa gaseasca un leac pentru aceasta epidemie.
Traducere in romana –

sursa 3:

Redcon-1 (2018) subtitrat in romana.

sursa 4:

Redcon-1 (2018) subtitrat in romana.

sursa 5:

Redcon-1 (2018) subtitrat in romana.

Redcon-1 (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Redcon-1 (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Redcon-1 (2018) online subtitrat in romana HD. Redcon-1 ne prezinta efortul comun a opt militari, care încearca să salveze un om de știință de la moarte în timpul unui focar de zombie în masă. Spre deosebire de zombi tradiționali, acesti zombi […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.