Shadow (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Shadow (2018) online subtitrat in romana HD.

Un rege, violent și ambițios, avand scopuri și motive misterioase; generalul său, un vizionar care dorește să câștige bătălia finală, dar trebuie să-și pregătească planurile în secret; femeile din palat, care se luptă să găsească răscumpărarea într-o lume în care nu au loc; și un om obișnuit, vor fi personajele acestei povestiri.
Actiunea are loc în Regatul Chinei (220-280 d. Hr.), un regat condus de un rege tânăr și imprevizibil, unde comandantul militar are o armă secretă: “umbra”, o sosie care ar putea să-i păcălească atât pe dușmanii săi, cât și pe regele însuși. Acum trebuie să folosească această armă într-un plan complicat, care va conduce poporul său la victorie într-un război pe care Regele nu-l dorește.
Traducere in romana – Umbra

[ays_pb id=2 w=400 h=500]

sursa 3:

Shadow (2018) subtitrat in romana.

sursa 4:

Shadow (2018) subtitrat in romana.

sursa 5:

Shadow (2018) subtitrat in romana.

Shadow – Umbra (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Shadow (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Shadow (2018) online subtitrat in romana HD. Un rege, violent și ambițios, avand scopuri și motive misterioase; generalul său, un vizionar care dorește să câștige bătălia finală, dar trebuie să-și pregătească planurile în secret; femeile din palat, care se luptă să […]

Categorii:: Actiune, Drama, Razboi

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.