Shéhérazade (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Shéhérazade (2018) online subtitrat in romana HD.

O poveste de dragoste stabilită în suburbiile rau famate ale orașului Marseille, unde băieții se ocupă de droguri, iar fetele merg pe străzi, cu sau fără proxeneți pentru a le proteja.
Filmul ne prezinta povestea de dragoste dintre doi tineri marginalizați pe străzile din Marsilia: Zachary, in varsta de 17 ani, care tocmai a fost eliberat dintr-un centru de detenție pentru minori si fiindca este respins de mama sa, stă pe străzile din Marsilia. Acolo o întâlnește pe Shéhérazade, o prostituată tânără care-l va primi in caminul ei si de care se va indragosti, sperand impreuna la un viitor mai fericit. Dar relația lor este plină de contradicții, iar evenimentele se precipita, obligându-l pe Zac să ia o decizie dificilă și ireversibilă.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Shéhérazade (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Shéhérazade (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Shéhérazade (2018) online subtitrat in romana HD. O poveste de dragoste stabilită în suburbiile rau famate ale orașului Marseille, unde băieții se ocupă de droguri, iar fetele merg pe străzi, cu sau fără proxeneți pentru a le proteja. Filmul ne prezinta povestea […]

Categorii:: Drama, Romantic, Thriller

Etichete ::

Acorda o nota filmului !