Signed, Sealed, Delivered: For Christmas (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Signed, Sealed, Delivered: To the Altar online subtitrat in romana HD.

Un grup de detectivi poștali lucrează pentru a rezolva misterele din spatele scrisorilor și pachetelor nelivrate la timp, din trecut, oferindu-le atunci când sunt necesare cel mai mult.În afară de activitatea obișnuită de a obține scrisori aproape imposibil de livrat destinatarilor lor, ei au avut grijă de 20.000 de scrisori adresate lui Santa.
Atunci când cvartetul iubit al detectivilor poștali – Oliver (Mabius), Shane (Booth), Rita (Lowe) și Norman (Gustafson), descoperă o scrisoare urgentă, care nu este adresata lui Santa, ci scrisă lui Dumnezeu, planurile lor de călătorie sunt întârziate, pentru a ajuta o fetiță în ajunul Crăciunului. Cu îndrumarea unui voluntar misterios, Iordania (Estes) și fostul profesor de școală de duminică (Ross), Oliver este surprins să descopere că au făcut parte din mai mult de un miracol în această seară de Crăciun.
Traducere in romana –

Sursa 3:

Signed, Sealed, Delivered: For Christmas online subtitrat in romana.

Sursa 4:

Signed, Sealed, Delivered: For Christmas online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Signed, Sealed, Delivered: For Christmas (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Signed, Sealed, Delivered: To the Altar online subtitrat in romana HD. Un grup de detectivi poștali lucrează pentru a rezolva misterele din spatele scrisorilor și pachetelor nelivrate la timp, din trecut, oferindu-le atunci când sunt necesare cel mai mult.În afară de […]

Categorii:: Fără categorie

Etichete ::

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.