Soni (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Soni (2018) online subtitrat in romana HD.

O polițistă iute la mânie și șefa ei, colaboreaza sa combata agresiunea împotriva femeilor în Delhi și luptă contra inegalității dintre sexe care le afectează viețile.
Soni, o tânără polițistă din Delhi, și superintendentul ei, Kalpana, lucreaza impreuna sa combata ceea ce ele numesc „o criză în creștere a crimelor violente” împotriva femeilor. Ca polițiste au putere, dar ca femei sunt în dezavantaj. Deși sunt capabile și dedicate, ele trebuie să se lupte cu nedreptatea și misoginismul. Vor putea produce o schimbare în lupta contra standardelor duble? Cu toate acestea, alianța lor suferă un regres major atunci când Soni este transferată pentru presupusele comportamente greșite. Viața profesională a lui Soni sufera o lovitură mai mare atunci când soțul ei, care a parasit-o, revine în viața ei.
Traducere in romana –

Sursa 3:

Soni online subtitrat in romana.

Sursa 4:

Soni online subtitrat in romana.

Sursa 5:

Soni online subtitrat in romana.

Sursa 6:

Soni online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online


https://oload.live/embed/1m3tNsTWhlY/

Detalii Film: Added 3 ani ago
Soni (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Soni (2018) online subtitrat in romana HD. O polițistă iute la mânie și șefa ei, colaboreaza sa combata agresiunea împotriva femeilor în Delhi și luptă contra inegalității dintre sexe care le afectează viețile. Soni, o tânără polițistă din Delhi, și superintendentul […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.