Spider-Man: Far From Home (2019) online subtitrat in romana HD
4

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Spider-Man: Far From Home (2019) online subtitrat in romana HD.

Peter Parker și prietenii săi pleacă în vacanță în Europa și acolo Peter încearca de sa-și salveze prietenii de un personaj numit Mysterio.
Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa cu prietenii, va fi în mod brusc și fără menajamente cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune pentru a descoperi misterul unor atacuri ale unor creaturi necunoscute, care creaza haos pe întreg continentul. Spider-Man va trebui să facă faţă unei noi provocări, aceea a Creaturilor celor patru elemente fundamentale: pământul, aerul, apa şi focul. Creaturile monstruoase au scos capul printr-o gaură a universului… după şocul creat de evenimentele din Avengers: Infinity War şi Avengers: Endgame. Peter îl întâlneşte apoi pe Quentin Beck, un super-erou, cunoscut și ca Mysterio, care vine de pe o planetă alternativă Pământului şi care e hotărât să pună capăt asaltului acestor creaturi ale elementelor fundamentale. Acest lucru îl va face pe adolescent să rateze ocazia de a se relaxa cu prietenii și cu Michelle (Zendaya).
Traducere in romana – Omul-Păianjen: Departe de casă online subtitrat in romana HD

[ays_pb id=2 w=400 h=500]

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Spider-Man: Far From Home – Omul-Păianjen: Departe de casă (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Spider-Man: Far From Home (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Spider-Man: Far From Home (2019) online subtitrat in romana HD. Peter Parker și prietenii săi pleacă în vacanță în Europa și acolo Peter încearca de sa-și salveze prietenii de un personaj numit Mysterio. Spider-Man (Tom Holland), plecat în vacanță prin Europa […]

Categorii:: SF

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.