Terminator: Dark Fate (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Terminator: Dark Fate (2019) online subtitrat in romana HD.

Sarah Connor s-a întors de departe călătorind în trecut pentru a-i proteja pe frații Ramos și se pregătește de lupta cu o echipă de agenți, printre care un soldat-asasin uman îmbunătățit din cyber trimis din viitor, pentru a proteja oamenii împotriva T-1000.
Sarah Connor (Linda Hamilton) și T-800 (Arnold Schwarzenegger) se întorc din primele două filme cu personaje noi. Lui Hamilton și Schwarzenegger li se vor alătura noi vedete, printre care Natalia Reyes ca Dani și Mackenzie Davis în rolul Grace. Grace este un super-soldat trimis înapoi pentru a-l proteja pe Dani, care este aparent foarte important pentru viitor în modul în care Sarah Connor a fost în primele două filme cu Terminator. De asemenea, Gabriel Luna a fost distribuit ca un nou Terminator, o versiune actualizată a modelului T-1000, care se poate multiplica.
Traducere in romana – Terminator: Destin întunecat

Sursa 3:

Sursa 4:

Sursa 5:

Terminator: Dark Fate – Terminator: Destin întunecat (2019) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Terminator: Dark Fate (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Terminator: Dark Fate (2019) online subtitrat in romana HD. Sarah Connor s-a întors de departe călătorind în trecut pentru a-i proteja pe frații Ramos și se pregătește de lupta cu o echipă de agenți, printre care un soldat-asasin uman îmbunătățit din cyber […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !