The Aspern Papers (2018) online subtitrat in romana HD
0

The Aspern Papers (2018) online subtitrat in romana HD
Aspern Papers este o poveste de obsesie, grandoare , vise si aventuri . Actiunea are loc in Veneția sfârșitului de secol XIX si se concentrează pe Morton Vint (Jonathan Rhys Meyers), un editor ambițios, fascinat de poetul romantic Jeffrey Aspern (Jon Kortajarena) și de viața lui scurtă și sălbatică, romantică. După ce a călătorit din America în Veneția, este hotărât să pună mâna pe scrisorile pe care Aspern le-a scris iubitei și muzei sale frumoase, Juliana Bordereau (Vanessa Redgrave). Acum, gardianul feroce al secretelor lor, Juliana locuiește într-un palat venețian cu nepoata ei Tina(Joely Richardson) pe care pare să o controleze și Morton încearcă să o seduca. Dar când aventurierul ambițios se joaca si cu afecțiunile domnișoarei Tina, aceasta incepe sa inteleaga planul său.
Dar daca aceste scrisori există cu adevărat, oare ce informații scandaloase despre Juliana și Aspern vor iesi la suprafata ?.

The Aspern Papers online subtitrat in romana

Detalii Film: Added 4 ani ago
The Aspern Papers (2018) online subtitrat in romana HD

The Aspern Papers (2018) online subtitrat in romana HD Aspern Papers este o poveste de obsesie, grandoare , vise si aventuri . Actiunea are loc in Veneția sfârșitului de secol XIX si se concentrează pe Morton Vint (Jonathan Rhys Meyers), un editor ambițios, fascinat de poetul romantic Jeffrey Aspern (Jon Kortajarena) și de viața lui […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.