The Christmas Chronicles (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Christmas Chronicles (2018) online subtitrat in romana HD.

Kate şi fratele ei mai mare, Teddy, îşi petrec ajunul Crăciunului plănuind să-l surprindă pe cameră pe ,Moşu’, însă ajung să fie părtaşi, alături de Moş Crăciun însuşi, la o aventură la care alţi copii doar ar visa.
La un an de la moartea tatălui lor, frații Kate și Teddy Pierce se străduiesc să îmbrățișeze spiritul Crăciunului, fără succes însă, pentru că rănile sunt încă deschise. În Ajun de Crăciun, Kate reușește să-l convingă pe fratele său să o ajute să încerce să îl filmeze pe Moș Crăciun pe cameră deoarece în urmă cun un an, a văzut o mânecă albă cu roșu în clipul video filmat. Spre suprinderea lui Teddy, Moș Crăciun chiar își face apariția, însă ajung să fie părtaşi, alături de El însuşi, la o aventură la care alţi copii doar ar visa. Cei doi copii reușeșc să se infiltreze în sania Moșului. Moșul se sperie când îi vede pe cei doi și scapă un sac cu cadouri. Acum, Kate și Teddy trebuie să îl ajute pe Moș să recapete sacul cu jucării și să se asigure că toți copiii își primesc jucăriile la timp.
Traducere in romana –

Sursa 3:

.

Sursa 4:

.

Sursa 5:

.

Sursa 6:

.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online


Detalii Film: Added 3 ani ago
The Christmas Chronicles (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Christmas Chronicles (2018) online subtitrat in romana HD. Kate şi fratele ei mai mare, Teddy, îşi petrec ajunul Crăciunului plănuind să-l surprindă pe cameră pe ,Moşu’, însă ajung să fie părtaşi, alături de Moş Crăciun însuşi, la o aventură la […]

Categorii:: Aventura, Comedie, Familie, Fantezie

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.