The Divorce Party (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Divorce Party (2019) online subtitrat in romana HD.

Un bărbat recent divorțat, îl angajează pe fostul său planificator de nunți, să organizeze o petrecere de divorț, pentru a sărbători noua sa libertate.
The Divorce Party este o comedie dramatică care prezinta povestea lui Nate (Thomas Cocquerel) și a lui Susan Brown (Claire Holt), un cuplu căsătorit în vârstă de 20 de ani. Atunci când Susan își dă seama brusc că este mizerabilă și dorește un divorț, Nate își împachetează bagajul și se îndreaptă spre cel mai apropiat hotel. El descoperă curând că a fost abandonat de „prietenii” lui când se trezeste singur. Dar când fostul său planificator de nunți, Katie (Matilda Lutz), îi propune lui Nate să organizeze o „petrecere de divorț”, pentru a-și sărbători noul statut, Nate începe să se trezeasca la noua sa viață și descoperă că o nouă dragoste așteapta la sfârșitul încercării sale.
Traducere in romana –

Sursa 3:

The Divorce Party online subtitrat in romana.

Sursa 4:

The Divorce Party online subtitrat in romana.

Sursa 5:

The Divorce Party online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Divorce Party (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Divorce Party (2019) online subtitrat in romana HD. Un bărbat recent divorțat, îl angajează pe fostul său planificator de nunți, să organizeze o petrecere de divorț, pentru a sărbători noua sa libertate. The Divorce Party este o comedie dramatică care […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.