The Golem (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Golem (2019) online subtitrat in romana HD.

În timpul unei epidemii de ciumă, o femeie trebuie să-si salveze comunitatea evreiască, de razbunarea din partea invadatorilor străini, însă entitatea pe care o implică pentru ai proteja este un rău mult mai mare.
Hanna(Hani Furstenberg) joacă rolul unei soții dintr-un sat lituanian din secolul al XVII-lea, unde evreii sunt adesea atacați de vecinii ruși, care sunt niste creștini superstițiosi. Ea este o femeie care refuză să lase bătrânii din comunitatea ei, profund religioasă, să o controleze. Dorind să-i ajute pe cei din poporul ei, Hanna ia ceea ce a învățat din lectura cabalei soțului ei și creează un spirit de protecție – un golem – care arată la fel ca fiul ei mort.
Traducere in romana –

Sursa 3:

The Golem online subtitrat in romana.

Sursa 4:

The Golem online subtitrat in romana.

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Golem (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Golem (2019) online subtitrat in romana HD. În timpul unei epidemii de ciumă, o femeie trebuie să-si salveze comunitatea evreiască, de razbunarea din partea invadatorilor străini, însă entitatea pe care o implică pentru ai proteja este un rău mult mai […]

Categorii:: Fără categorie

Etichete ::

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.