The Great Battle (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Great Battle (2018) online subtitrat in romana HD.

Un film istoric despre asediul Cetății Ansi și lupta de optzeci și opt de zile, in care Yang Man-chun și trupele lui Goguryeo, au luptat împotriva a 500 000 de oameni, care invadează dinastia Tang, pentru a o apăra.
In anul 645, forțele Tang, conduse de împăratul Li Shimin (Park Sung-Woong), invadează regatul Goguryeo. Forțele Goguryeo, conduse de Yeon Gaesomun (Yu Oh-Seong), sunt învinse în mod repetat. Yeon Gaesomun decide să se retragă în castelul Pyongyang, care este capitala Goguryeo și îi ordonă lui Sa-Mool (Nam Joo-Hyuk) să-l ucidă pe Yang Man-Chun (Zo In-Sung). Yang Man-Chun este stăpânul cetății Ansi, iar Yeon Gaesomun îl numește trădător pentru că nu a participat la război impreuna cu forțele Tang. Sa-Mool călătorește la Cetatea Ansi pentru a-l omorî pe Yang Man-Chun, dar, acolo, el este uimit de modul în care Yang Man-Chun este sprijinit de poporul său. Între timp, împăratul Li Shimin și armata lui, se apropie de Cetatea Ansi. Yang Man-Chun și armata sa decid să apere Cetatea Ansi până la moarte.
Traducere in romana –

Sursa 3:

The Great Battle online subtitrat in romana.

Sursa 4:

The Great Battle online subtitrat in romana.

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Great Battle (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Great Battle (2018) online subtitrat in romana HD. Un film istoric despre asediul Cetății Ansi și lupta de optzeci și opt de zile, in care Yang Man-chun și trupele lui Goguryeo, au luptat împotriva a 500 000 de oameni, care […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.