The Hard Way (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Hard Way (2019) online subtitrat in romana HD.

După ce află că fratele i-a murit într-o misiune în România, un fost militar se aliază cu doi colegi și pleacă în căutarea misteriosului inamic pentru a se răzbuna.
Un fost soldat, îndurerat în urma pierderii fratelui său, se află în misiune în România. El se aliază cu doi foști camarazi de-ai săi pentru a pleca în căutarea inamicului și pentru a se răzbuna crunt pe acesta. Este una din cele mai periculoase misiuni de care a avut parte până în prezent, dar este dispus să facă orice doar să îi facă dreptate fratelui său. Fostul soldat nu se va da în lături de la nimic, bazându-se pe sprijinul necondiționat al foștilor săi colegi. Deși știe că această misiune este una suicidară, el nu se va da în lături de la nimic pentru a-și duce la capăt ceea ce și-a propus.
Traducere in romana – Calea mai grea

sursa 3:

The Hard Way online subtitrat in romana.

sursa 4:

The Hard Way online subtitrat in romana.

sursa 5:

The Hard Way online subtitrat in romana.


The Hard Way – Calea mai grea (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Hard Way (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Hard Way (2019) online subtitrat in romana HD. După ce află că fratele i-a murit într-o misiune în România, un fost militar se aliază cu doi colegi și pleacă în căutarea misteriosului inamic pentru a se răzbuna. Un fost soldat, […]

Categorii:: Actiune

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.