The Last Summer (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Last Summer (2019) online subtitrat in romana HD.

În vara care-i va schimba complet înaintea plecării la facultate, adolescenții unui liceu din Chicago luptă cu propriile vise, relații și identități.
Pe măsură ce tinerii formează prietenii în împrejurări neașteptate, ei se luptă cu iubirea pierdută și găsită și își asumă un control mai mare în relațiile cu părinții. Pentru Phoebe și Audrey lucrurile sunt complicate din cauza lipsei banilor. Chad, Reece și Foster, încearcă să recupereze timpul pierdut și să aibă cât mai multe aventuri iar Alec, Erin și Griffin, se tem că vor pierde persoanele iubite datorită faptului că merg la facultate în alt oraș. Fiecare dintre aceștia încearcă să-și asume statutul de adulți în ultima vacanță de vară dinainte de facultate.
Traducere in romana – Ultima noastră vară

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Last Summer – Ultima noastră vară (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
The Last Summer (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Last Summer (2019) online subtitrat in romana HD. În vara care-i va schimba complet înaintea plecării la facultate, adolescenții unui liceu din Chicago luptă cu propriile vise, relații și identități. Pe măsură ce tinerii formează prietenii în împrejurări neașteptate, ei […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !