The LEGO Ninjago Movie (2017) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The LEGO Ninjago Movie (2017) online subtitrat in romana HD.

Evitat de toata lumea pentru ca este fiul unui luptator rau, un adolescent incearca sa-l invinga cu ajutorul prietenilor sai ninja.
O țară îndepărtată este amenințată de întuneric. În acest loc numit Ninjago, forțele răului și ale binelui se vor confrunta într-o aventură epică și distractivă. Dispuși să își riște viața pentru a apăra orașul Ninjago cu onoare, o echipă de șase tineri nedisciplinați va trebui să demonstreze că nu sunt doar niște adolescenți obișnuiți de liceu, ci niște războinici secreți înzestrați cu abilități deosebite. Instruiți de înțeleptul maestru veteran Sensei Wu, și conduși de Lloyd alias Ninja Green, Jay, Kai, Cole, Zane și Nya vor încerca să-și protejeze orașul de monștri, roboți gigant, dragoni și alte personaje negative cibernetice. Problema? Printre dușmanii săi se află Garmadon, care se întâmplă să fie tatăl tânărului Ninja Green. Tatăl împotriva fiului și fiul împotriva tatălui, această confruntare va testa o echipă de ninja care trebuie să învețe să-și controleze ego-urile lor și să lucreze împreună, pentru a-și elibera adevărata lor putere.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The LEGO Ninjago Movie (2017) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The LEGO Ninjago Movie (2017) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The LEGO Ninjago Movie (2017) online subtitrat in romana HD. Evitat de toata lumea pentru ca este fiul unui luptator rau, un adolescent incearca sa-l invinga cu ajutorul prietenilor sai ninja. O țară îndepărtată este amenințată de întuneric. În acest loc […]

Categorii:: Actiune, Animatie, Aventura, Comedie

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !