The Mule (2018) online subtitrat in romana HD
1

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Mule (2018) online subtitrat in romana HD.

Filmul „The Mule” urmărește povestea unui horticultor si fost veteran de război (Clint Eastwood), care este prins transportând cocaină în valoare de 3 milioane de dolari, pentru un cartel de droguri mexican. Bradley Cooper va interpreta rolul agentului pus pe urmele bătrânului.
Singur si aproape falit el se confruntă cu blocarea afacerii sale. Atunci cand i se oferă un loc de muncă destul de ușor, pentru care pur și simplu trebuie doar să conducă, fara sa-si dea seama, devine un curier de droguri. Și chiar dacă problemele sale cu banii devin o amintire, greșelile trecutului lui Earl încep să cântărească foarte mult si trebuie să decidă dacă să îndrepte aceste greșeli în fața legii și a membrilor cartelului.
A fost arestat pentru contrabandă cu droguri la vârsta de 87 de ani, a plecat la închisoare la 90 de ani și va trăi pentru totdeauna în infamie drept „bătrânul catar” care a carat aproape o tonă de cocaină pentru cartel.
Traducere in romana – Curierul traficanților

Sursa 3:

Sursa 4:

Sursa 5:

The Mule – Curierul traficanților (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Mule (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Mule (2018) online subtitrat in romana HD. Filmul „The Mule” urmărește povestea unui horticultor si fost veteran de război (Clint Eastwood), care este prins transportând cocaină în valoare de 3 milioane de dolari, pentru un cartel de droguri mexican. Bradley […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.