The Music Box (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Music Box (2019) online subtitrat in romana HD.

Sophie, o fetita de șase ani, ramane orfană, iar tutela îi este atribuită unei matuse mai indepartate, Annabelle. Cele doua se mută într-o casă victoriană mare, unde Sophie descoperă o cutie de lemn încuiată care are un simbol ciudat pe ea.
Din dorinta de a se apropia mai repede de nepoata ei, Annabelle deblocheaza incuietoarea acelei misterioase cutii, care este de fapt o cutie muzicală frumoasă. De fiecare dată când cutia muzicală este repornită, o melodie infricosatoare se aude din ce in ce mai mult, captivând-o și mai mult pe Sophie. Când caseta muzicală începe să afecteze comportamentul și sănătatea lui Sophie, Annabelle caută ajutorul unui psiholog și clarvăzător, care descoperă că caseta muzicală este posedată de un spirit rău care încearcă să o bântuie pe Sophie și să o distrugă pe Annabelle. Pe măsură ce intensitatea melodiei creste, timpul începe să se termine și Annabelle incepe o lupta pentru a învinge spiritul, înainte de ultima notă a melodiei.
Traducere in romana –

sursa 3:

The Music Box (2019) subtitrat in romana.

sursa 4:

The Music Box (2019) subtitrat in romana.

sursa 5:

The Music Box (2019) subtitrat in romana.

The Music Box – Cutia muzicala (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 4 ani ago
The Music Box (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Music Box (2019) online subtitrat in romana HD. Sophie, o fetita de șase ani, ramane orfană, iar tutela îi este atribuită unei matuse mai indepartate, Annabelle. Cele doua se mută într-o casă victoriană mare, unde Sophie descoperă o cutie de […]

Categorii:: Thriller

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.