The Nutcracker and the Four Realms (2018) Online Subtitrat HD in Romana
1

Vizioneaza acum filmul The Nutcracker and the Four Realms (2018) online subtitrat in romana HD , gratis , fara intreruperi si fara reclame !

O tânără fată este transportată într-o lume magică a soldaților de turtă dulce și o armată de șoareci.
Într-un univers paralel neobişnuit de frumos şi misterios se află Tărâmul Fulgilor de Zăpadă, Tărâmul Florilor şi Tărâmul Dulciurilor. Însă micuţa Clara, care este transportată ca prin magie în lumea fermecată a soldaţilor din turtă dulce, trebuie să ajungă în cel de al patrulea regat, care este mult prea înfricoşător şi de rău augur pentru a-i fi rostit numele. Acolo, fetiţa trebuie să înveţe să se eschiveze din calea asupritoarei Mame Ginger şi să îşi adune curajul pentru a înfrunta o ceată de şoricei pentru a reuşi, în cele din urmă, să îşi recupereze preţioasa cheiţă pe care aceştia i-au sustras-o într-o clipă de neatenţie.

Detalii Film: Added 4 ani ago
The Nutcracker and the Four Realms (2018) Online Subtitrat HD in Romana

Vizioneaza acum filmul The Nutcracker and the Four Realms (2018) online subtitrat in romana HD , gratis , fara intreruperi si fara reclame ! O tânără fată este transportată într-o lume magică a soldaților de turtă dulce și o armată de șoareci. Într-un univers paralel neobişnuit de frumos şi misterios se află Tărâmul Fulgilor de […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.