The Perfect Date (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Perfect Date (2019) online subtitrat in romana HD.

Pentru a merge la colegiu, un licean lansează o aplicație, oferindu-și serviciile de iubit de rezervă. Însă, când apar sentimente reale, lucrurile se complică.
Pentru a strânge bani de facultate, Brooks Rattigan creează o aplicație în care oricine îl poate plăti pentru a juca un prieten perfect pentru orice ocazie. El și tatăl său, Charlie (Matt Walsh), trăiesc o viață confortabilă de clasă mijlocie, dar Brooks visează la lucruri mai mari. Când îi oferă lui Celia Lieberman (Laura Marano) o școală formală în schimbul unei plăți, Brooks își dă seama că este o afacere mare în a fi o întâlnire de întâlniri. Cu ajutorul celui mai bun prieten al lui Murph (Odiseas Georgiadis), Brooks lansează aplicația Stand-In și permite fetelor să decidă cine va fi la fiecare dată. Cu toate acestea, pe măsură ce Brooks se apropie de obiectivele sale de a plăti pentru Yale și de a obține fata pe care o vrea, bogata și populara Shelby Pace (Camila Mendes), el se îndepărteaza de prieteni și tatăl său. În cele din urmă, Brooks va fi obligat să reexamineze exact ce vrea el din viață.
Traducere in romana – Întâlnire perfectă

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Perfect Date – Întâlnire perfectă (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Perfect Date (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Perfect Date (2019) online subtitrat in romana HD. Pentru a merge la colegiu, un licean lansează o aplicație, oferindu-și serviciile de iubit de rezervă. Însă, când apar sentimente reale, lucrurile se complică. Pentru a strânge bani de facultate, Brooks Rattigan […]

Categorii:: Comedie, Romantic

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !