The Secret Of Happiness (2018) online HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Secret Of Happiness (2018) online HD.

După o zi de lucru, doi prieteni stau pe terasa și fumează o țigara. Au o istorie împreună. Nici unul nu se teme de surprize dezamăgitoare de la celălalt. Și totuși, Tom (gazda), in mod Machiavellic, a pregătit ceva pentru acea noapte. Tom îşi împinge soţia şi amicul în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit. Pentru că resursele de fericire sunt limitate.
Filmul e un joc constant de-a șoarecele și pisica, un exercițiu intelectual; spectatorii devin marioneta personajului Toma (Vlad Zamfirescu), asemenea Anei (Irina Velcescu) și a lui David (Theo Marton).
Traducere in romana – Secretul Fericirii

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Secret Of Happiness – Secretul Fericirii (2018) online HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Secret Of Happiness (2018) online HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Secret Of Happiness (2018) online HD. După o zi de lucru, doi prieteni stau pe terasa și fumează o țigara. Au o istorie împreună. Nici unul nu se teme de surprize dezamăgitoare de la celălalt. Și totuși, Tom (gazda), in […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !