The Silence (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Silence (2019) online subtitrat in romana HD.

Lumea este atacată de niste creaturi nemaivazute, care ucid orice fiinta, cand acestea produc chiar si cel mai mic sunet. Ally Andrews (Kiernan Shipka), în vârstă de 16 ani, care și-a pierdut auzul la 13 ani, impreuna cu familia sa, caută adapost într-un loc izolat.
O echipă de arheologi exploreaza o peştera din America de Nord si eliberează o colonie de creaturi necunoscute. Așa-numitele Vesps reprezintă un pericol mortal pentru oameni, fiindca ele vânează tot ce mişcă. În lupta nemiloasă pentru supraviețuire, fiecare sunet este o condamnare la moarte, iar Ally împreună cu familia sa sunt nevoiţi să se adăpostească în pădure şi să trăiască în tăcere. În mijlocul acestui haos care pune viața în pericol, chiar și ceilalti oameni cu care se intalnesc pot deveni periculoși, atunci când este in joc propria lor viață.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Silence (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Silence (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Silence (2019) online subtitrat in romana HD. Lumea este atacată de niste creaturi nemaivazute, care ucid orice fiinta, cand acestea produc chiar si cel mai mic sunet. Ally Andrews (Kiernan Shipka), în vârstă de 16 ani, care și-a pierdut auzul […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !