The Son of Bigfoot (2017) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Son of Bigfoot (2017) online subtitrat in romana HD.

Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale corporaţiei HairCo. care vrea să atingă succesul și faima capturându-i.
După ce a descoperit nu numai faptul că tatăl său este în viață, dar și locația sa actuală, dintr-o cutie pe care mama Shelly o păstra ascunsă, Adam se îndreaptă într-o căutare epică și îndrăzneață pentru a descoperi misterul din spatele tatălui său pierdut, carenu este altul decât legendarul Bigfoot. El traieste ascuns adânc în pădure de ani de zile, pentru a se proteja pe el însuși și pe familia sa de Eastman, care dorește să efectueze experimente științifice cu ADN-ul său special.
Traducere in romana – Bigfoot Junior

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Son of Bigfoot – Bigfoot Junior (2017) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Son of Bigfoot (2017) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Son of Bigfoot (2017) online subtitrat in romana HD. Adam, un adolescent care nu prea îşi găseşte locul, descoperă cu surprindere că este fiul legendarului Bigfoot şi porneşte în căutarea lui. Bucuria regăsirii lor este umbrită de intenţiile malefice ale […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !