The Sun Is Also a Star (2019) online subtitrat in romana HD
2

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

The Sun Is Also a Star (2019) online subtitrat in romana HD.

Povestea dramatica a unei tinere care se indragosteste de un baiat, cu doisprezece ore inainte ca familia acesteia sa fie deportata in Jamaica.
Natasha crede în ştiinţă şi fapte, nu în soartă, destin sau vise. Nu e genul de fată care întâlneşte un tip drăguţ pe o stradă aglomerată a New York-ului şi se îndrăgosteşte. Nu când familia ei este la 12 ore distanţă de deportare.
Daniel a fost mereu un copil bun, genul de elev care se ridică la nivelul aşteptărilor părinţilor. N-a fost niciodată un poet sau un visător. Dar când o vede pe Natasha, totul se schimbă. Ceva la ea îl face să creadă că viaţa le rezervă ceva amândurora. Fiecare moment anterior i-a adus faţă în faţă. Scanteia dragostei se aprinde imediat între acești doi străini, care nu s-ar fi putut întâlni niciodată, dacă soarta nu le-ar fi dat un mic „branci”. Viitorul o poate lua într-un milion de direcţii. Care va fi acela?
Traducere in romana – Şi Soarele e o stea

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Sun Is Also a Star – Şi Soarele e o stea (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
The Sun Is Also a Star (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! The Sun Is Also a Star (2019) online subtitrat in romana HD. Povestea dramatica a unei tinere care se indragosteste de un baiat, cu doisprezece ore inainte ca familia acesteia sa fie deportata in Jamaica. Natasha crede în ştiinţă şi fapte, nu […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.