The Upside (2019) online subtitrat in romana HD

0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Upside (2019) online subtitrat in romana HD .

The Upside (2018) este o poveste incredibilă despre puterea unei prietenii, și puterea de a-ți trăi din nou viața pe deplin.
Filmul francez „The Intouchables”, a stat lan baza acestei comedii emoționante si se concentrează asupra unei prietenii neașteptate care se dezvoltă între un bărbat paraplegic bogat și îngrijitorul său, un tânăr cu cazier judiciar. Phillip Lacasse este un miliardar din Park Avenue care a paralizat în urma unui accident din timpul unui zbor cu planorul. Dell este un fost condamnat, recent eliberat din închisoare, și care are nevoie de un loc de muncă și un nou început. Din lumi diferite, Phillip și Dell formează o legătură improbabilă, trecând peste diferențele dintre ei și câștigând o înțelepciune neprețuită în acest proces, oferindu-și unul altuia un sentiment de pasiune pentru toate posibilitățile vieții.
Traducere in romana – Asistent de (ne)voie

**Reclama**This will close in 8 seconds

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Upside – Asistent de (ne)voie (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online
Detalii Film: Added 1 an ago
The Upside (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Upside (2019) online subtitrat in romana HD . The Upside (2018) este o poveste incredibilă despre puterea unei prietenii, și puterea de a-ți trăi din nou viața pe deplin. Filmul francez „The Intouchables”, a stat lan baza acestei comedii emoționante […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !