The Way Back (2020) online subtitrat in romana HD
0

Vizionează acum filme HD online, subtitrate în româna, gratis si fără întreruperi! !

The Way Back (2020) online subtitrat in romana HD.
Un fost jucator de baschet, care se luptă cu alcoolismul, primeste un loc de antrenor la fostul său liceu. Pe măsură ce echipa începe să câștige, incepe să se confrunte cu vechii săi demoni.
Jack Cunningham a avut cândva o viață plină, cand in liceu era un star al baschetului cu o bursă de studii completă, dar a ieșit din joc ratându-și viitorul. Acum, dupa multi ani, Jack este în declin în timp ce scufundă în alcoolismul care l-a costat căsătoria și orice speranță pentru o viață mai bună. Când i se cere să antreneze echipa de baschet din cadrul fostului său liceu, Jack acceptă cu reticență, surprinzându-se pe el însuși. Atunci cand echipa începe să câștige, Jack pare că a găsit în sfârșit un motiv pentru a se confrunta cu demonii personali care i-au distrus viața. Dar va fi oare suficient pentru a-i umple golul interior, a-i vindeca rănile adânci ale trecutului și a-l aduce pe drumul răscumpărării?
Traducere in româna –

——Atentie!——
Urmareste filmul : The Way Back (2020) , accesând sursele de mai jos.

(Link extern)

Sursa 1 : imdb.com

Sursa 2 : vidia.tv

Sursa 3 : vkspeed.com

The Way Back (2020) online subtitrat in romana HD.

Vezi mai multe filme noi si pe : Filme2018.net! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
The Way Back (2020) online subtitrat in romana HD

Vizionează acum filme HD online, subtitrate în româna, gratis si fără întreruperi! ! The Way Back (2020) online subtitrat in romana HD. Un fost jucator de baschet, care se luptă cu alcoolismul, primeste un loc de antrenor la fostul său liceu. Pe măsură ce echipa începe să câștige, incepe să se confrunte cu vechii săi […]

Categorii:: Drama, Sport

Etichete :: , , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.