The Wind (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

The Wind (2019) online subtitrat in romana HD.

Un rău nevăzut bântuie o ferma, în această poveste terifianta inspirata din folclorul de altădată, despre nebunie, paranoia și teroroare.
Lizzy (Caitlin Gerard) este o femeie dură și plină de resurse, care detine o ferma, cu o suprafata mare de pamant, intr-o zona îndepărtată a țării, undeva pe frontiera de vest americană, in secolul al XIX-lea. Izolată de civilizație într-un pustiu, unde vântul nu se oprește niciodată să urle, începe să simtă o prezență sinistră, care pare a nu fi suportată de pământul însuși, o frică copleșitoare pe care soțul ei (Ashley Zukerman) îl considera ca pe o superstiție. Când un cuplu nou ajunge într-o fermă din apropiere, prezența lor amplifică temerile lui Lizzy, punând în mișcare un lanț șocant de evenimente.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

The Wind (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
The Wind (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! The Wind (2019) online subtitrat in romana HD. Un rău nevăzut bântuie o ferma, în această poveste terifianta inspirata din folclorul de altădată, despre nebunie, paranoia și teroroare. Lizzy (Caitlin Gerard) este o femeie dură și plină de resurse, care detine […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !