Thugs of Hindostan (2018) online subtitrat in romana HD
4

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Thugs of Hindostan (2018) online subtitrat in romana HD.

India e atacată de soldaţi britanici sub comanda nemilosului general John Clive (Lloyd Owen). Neînfricatul navigator Khudabaksh Azaad (Amitabh Bachchan), îndrăzneşte să înfrunte invadatorii şi în jurul său se va strânge rapid o ceată de rebeli gata să-şi dea viaţa pentru ţara lor.
In anul 1795, regele Mirza Sikander Baig a fost ucis de John Clive. Locuitorii împărăției sale sunt masacrați, iar pământul este anexat de Compania Indiilor de Est. Singurii supraviețuitori sunt fiica sa, Zafira Baig, și generalul, Khudabaksh . Khudabaksh îi învinge pe soldații inamici retrași și o ia pe Zafira ca pe fiica sa, antrenând-o în artele de război. Compania Britanică de Est, care ajunge astfel sa guverneze o mare parte din India, se confruntă cu o mare provocare din partea rebelilor care sunt conduși de Azaad și reprezintă o amenințare la adresa guvernului și are drept scop eliberarea țării de britanici, în special subcontinentul Indiei cunoscut sub numele de Hindostan. Alarmat comandantul britanic John Clive, trimite un mic pirat din Awadh, Firangi Mallah (Aamir Khan), să se infiltreze și să contracareze amenințarea.
Traducere in romana – Rebelii din Hindostan

Sursa 3:

Thugs of Hindostan online subtitrat in romana.

Sursa 4:

Thugs of Hindostan online subtitrat in romana.

Sursa 5:

Thugs of Hindostan online subtitrat in romana.

Sursa 6:

Thugs of Hindostan online subtitrat in romana.

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Thugs of Hindostan (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Thugs of Hindostan (2018) online subtitrat in romana HD. India e atacată de soldaţi britanici sub comanda nemilosului general John Clive (Lloyd Owen). Neînfricatul navigator Khudabaksh Azaad (Amitabh Bachchan), îndrăzneşte să înfrunte invadatorii şi în jurul său se va strânge rapid […]

Categorii:: Actiune, Aventura, Drama

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.