Total Dhamaal (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Total Dhamaal (2019) online subtitrat in romana HD.

Total Dhamaal este o comedie de aventuri, despre goana nebuna dupa bani. Mai multi oameni află despre o comoară ascunsă și apoi vor pleca să o găsească și să o revendice.
Guddu (Ajay Devgn), un mic escroc, este inselat de propriul său coleg, Pintu (Manoj Pahwa), după ce au reușit să puna mâna pe o pradă ilegală. Guddu și adversarul lui Johnny (Sanjay Misra) reușesc să-și urmărească colegul, dar numai după ce Pintu a dat informații despre pradă altor 3 grupuri. Toți refuză oferta lui Guddu de a imparti banii și începe cursa pentru a ajunge la pradă. În cele din urmă, după multe urcușuri și coborâșuri, ajung la locul desemnat. Dar nu este la fel de ușor cum pare. Există vreun adevăr in legatura cu prada ascunsă? Sau toți sunt păcăliți? După o zi plină de peripetii, cand cateodata le este amenintata chiar si viata, vor înceta aventura sau va începe o alta?
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Total Dhamaal (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Total Dhamaal (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Total Dhamaal (2019) online subtitrat in romana HD. Total Dhamaal este o comedie de aventuri, despre goana nebuna dupa bani. Mai multi oameni află despre o comoară ascunsă și apoi vor pleca să o găsească și să o revendice. Guddu (Ajay […]

Categorii:: Actiune, Aventura, Comedie

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.