Troy (2004) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

Troy (2004) online subtitrat in romana HD.

Paris(Orlando Bloom) printul Troiei, o rapeste pe Elena(Diane Kruger),regina Spartei si sotul ei regele Menelaus (Brendan Gleeson), insultat si cu onoarea distrusa, porneste in recuperarea sotiei si vrea sa-si pedepseasca dusmanul. Afrontul adus lui Menelaus este considerat si un afront adus fratelui sau, Agamemnon (Brian Cox), puternicul rege din Micene, care uneste imediat toate armatele Greciei pentru a o aduce pe Elena inapoi din Troia, pentru a apara onoarea fratelui sau, in aparenta, caci el are cu totul alte interese in zona.
Troia, sub comanda Regelui Priam (Peter O’Toole) aparata de puternicul print Hector (Eric Bana), este o cetate pe care nici o armata nu a reusit sa o infranga. Un singur om reprezinta cheia victoriei sau a infrangerii Troiei – Arogantul, rebelul si invincibilul Ahile (Brad Pitt), unul dintre cei mai mari luptatori al acelor vremuri.
Traducere in romana – Troia

sursa 1:

Troy online subtitrat in romana.

sursa 2:

Troy online subtitrat in romana.

sursa 3:

Troy online subtitrat in romana.

Troy (2004) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
Troy (2004) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! Troy (2004) online subtitrat in romana HD. Paris(Orlando Bloom) printul Troiei, o rapeste pe Elena(Diane Kruger),regina Spartei si sotul ei regele Menelaus (Brendan Gleeson), insultat si cu onoarea distrusa, porneste in recuperarea sotiei si vrea sa-si pedepseasca dusmanul. Afrontul adus lui […]

Categorii:: Actiune, Drama, Istoric, Razboi

Etichete :: , ,

Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.