Trust No 1 (2019) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi !

Trust No 1 (2019) online subtitrat in romana HD.

Ofițerul Bradley (Douglas Rouillard) investighează niste crime despre care crede că fac parte dintr-o serie de asasinate.
31 decembrie 1999 și apropierea anului 2000, sistemele de securitate mondiale se aflau în pragul colapsului total. Cunoscută sub numele de sperietoare Y2K, guvernul Statelor Unite a luat măsuri de precauție, susținând fișiere de tip secret pe două unități. Din înregistrările trezoreriei americane la planurile militare, aceste unități au fost pazite de CIA, de NSA, precum și de președinte. Pierderea fiecăruia dintre aceste dosare ar putea fi devastatoare pentru securitatea națională a Statelor Unite. Zece ani mai târziu, un polițist din orașul mic, jucat de: (Douglas Rouillard) investighează o serie de crime pe care le consideră parte dintr-o serie de ucideri și afirmă rapid că este mult mai mare. Una dintre unități a dispărut. Întrebarea este: Cine a luat-o și de ce? Odată cu creșterea numărului de cadavre, și nimic în plus, el recurge la ultima lui speranta pentru ajutor, fratele său.
Traducere in romana –

sursa 3:

sursa 4:

sursa 5:

Trust No 1 (2019) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 2 ani ago
Trust No 1 (2019) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD, gratis si fara intreruperi ! Trust No 1 (2019) online subtitrat in romana HD. Ofițerul Bradley (Douglas Rouillard) investighează niste crime despre care crede că fac parte dintr-o serie de asasinate. 31 decembrie 1999 și apropierea anului 2000, sistemele de securitate mondiale se aflau în pragul colapsului […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !