United Skates (2018) online subtitrat in romana HD
0

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi !

United Skates (2018) online subtitrat in romana HD.

Pe măsură ce clădirile patinoarelor din America sunt amenințate cu închiderea, UNITED SKATES reflectă activitatea unor comunitati de mii de oameni, care luptă într-un mediu in care rasismul este la el acasa, pentru a salva subcultura africo-americană a patinajului cu role.
O fereastră spre o subcultură americană vibrantă, care în prezent este pe cale de dispariție (așa cum multe alte lucruri sunt) si care a fost trecută cu vederea, la aparitia generației marilor talente muzicale. Dyana Winkler și Tina Brown, United Skates, ne introduc in lumea afro-americanilor care de generații au găsit un refugiu in lumea patinajului pe rotile. Datorită dimensiunilor lor, patinoarele au fost potrivite pentru producția de concerte cu buget redus și au fost primele locuri unde mulți artiști rap au jucat. Era un mediu destul de intimidant, din moment ce muzicienii uneori întrerupeau ceea ce au venit să facă patinatorii. Pe de altă parte, producătorii de hip-hop puteau să-si găsească un loc fertil pentru a-și dezvolta abilitățile: Primul DJ de la Skateland din LA, aflăm, a fost Dr. Dre, necunoscut atunci.
Traducere in romana –

Sursa 3:

United Skates online subtitrat in romana.

Sursa 4:

United Skates online subtitrat in romana.

Sursa 5:

United Skates online subtitrat in romana.


United Skates (2018) online subtitrat in romana HD

Vezi mai multe filme pe : filme-noi-hd.eu! – Sursa ta de filme online

Detalii Film: Added 3 ani ago
United Skates (2018) online subtitrat in romana HD

Vizioneaza acum filme online subtitrate in romana HD , gratis si fara intreruperi ! United Skates (2018) online subtitrat in romana HD. Pe măsură ce clădirile patinoarelor din America sunt amenințate cu închiderea, UNITED SKATES reflectă activitatea unor comunitati de mii de oameni, care luptă într-un mediu in care rasismul este la el acasa, pentru […]

Categorii:: Fără categorie

Filme Asemanatoare
Acorda o nota filmului !


You need to be logged in to post a comment.